Hvorfor har Foreningen Svær Autisme et Autismefagligt Panel?

Foreningen Svær Autisme styres i det daglige af bestyrelsen. Vores bestyrelse består at frivillige pårørende der udover at have et indefra ud perspektiv, søges sammensat således at den udgør en bred vifte af kompetencer.

For at styrke vores arbejde, så sparrer bestyrelsen med eksperter fra Det Autismefaglige Panel. Det er et panel af mennesker med særlig relevant viden, som ønsker at bidrage til foreningens overordnede formål.

Med nedsættelse af Det Autismefaglige Panel forsøger foreningen at sikre sig, at den er opdateret med den seneste udvikling indenfor autisme. På den måde kan foreningen også bedre tilpasse sine udadvendte aktiviteter og mærkesager. Vi tror på, at foreningens arbejde bliver langt bedre, når det kvalificeres af dedikerede fagpersoner.

Det Autismefaglige Panel er således oprettet til at bistår foreningen med at svare på faglige spørgsmål og relevante problemstillinger.  Medlemmer af panelet er frivillige, der har en relevant baggrund som understøtter foreningens formål. Dette kan for eksempel være forskere, kommende forskere, fagpersoner der brænder for socialpolitik, mennesker med særligt kendskab eller specialisering inden for sundhed, socialpolitik, pædagogik, jura, eller lignende fagrelevante områder.

Det Autismefaglige Panel bistår ikke med enkeltsager og bidrager kun til sager af general karakter. 

– Så tøv ikke med at kontakte til os